Skip to content
Home » Ramalan Zabur

Ramalan Zabur

Tanda Perjangjian Anyar

  • by

                                                 Urang nempo ti Nabi Yeremia a.s dina artikel saméméhna yén dosa, diantara hal séjén, mangrupa tanda haus urang. Sanajan urang nyaho hal-hal dosa téh… Read More »Tanda Perjangjian Anyar

Tanda Haus Urang

  • by

Kami ningali dina Sajarah Bangsa  Israil yén sanajan aranjeunna dipasihan Hukum, sajarahna ngalangkungan Kitab Alkitab sabagian ageung mangrupikeun palanggaran sareng dosa ngalawan Hukum ieu. Kuring… Read More »Tanda Haus Urang

Karajaan Nu Bakal Datang

  • by

                                        Surah terakhir dina Kitab Suci Al Qur’an,Surah An-Nas nyatakeun dina ayat 1 sareng 2 yén 1 – Ucapkeun: “Kuring nyalindung ka Allah (anu ngajaga tur… Read More »Karajaan Nu Bakal Datang